Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

LG VELVET

LG VELVET

08.05.2020

Navdih za videz LG VELVET so iskali v naravi. Odlikujejo ga mehke linije in gladke površine. Značilnost zadnje strani telefona so navpično razporejene kamere. Harmonični aranžma je sestavljen iz bliskavice in treh objektivov, ki so razporejeni po velikosti od največjega do najmanjšega in spominjajo na padajoče dežne kapljice.

Sprednja stran je skoraj v celoti namenjena velikemu 6,8 palčnemu P-OLED zaslonu v razmerju 20:5,9. Telefon je opremljen z zmogljivimi zvočniki in tako nadaljuje tradicijo vrhunskega zvoka telefonov LG. Vse zvočne vsebine so dodatno optimizirane s pomočjo umetne inteligence.

Pod osupljivo zunanjostjo se LG VELVET pohvali z vsemi multimedijskimi orodji, ki jih uporabniki pričakujejo in imajo radi. Opremljen je s sprednjo kamero 16 MP, glavno kamero 48 MP, širokokotno 8MP in senzorjem globine 5MP.

Funkcija »Voice Bokeh« omogoča snemanje jasnega zvoka tudi ob obilici drugih motečih zvokov iz okolice. Visoko občutljivi mikrofoni omogočajo snemanje ASMR posnetkov.

Poganja ga nov procesor Qualcomm® Snapdragon™ 765.

»Navdušeni smo nad LG VELVET, ne le zato ker je izjemen 5G telefon, temveč tudi zaradi njegovega videza,« je povedal Chang Ma, podpredsednik produktne strategije divizije LG Electronics Mobile Communications Company. »VELVET je poseben telefon, ki bo privlačen današnjim uporabnikom, ki iščejo nekaj malce drugačnega,« še dodaja Chang Ma.

V Sloveniji verzije 5G ni pričakovati, bo pa verzija 4G, ki se od predstavljenega LG Velveta nekoliko razlikuje. Točne specifikacije 4G različice bodo znane tekom meseca.

Atraktivni LG Velvet 4G lahko v Sloveniji pričakujemo v poletnih mesecih.

Specifikacije LG VELVET

Procesor: Qualcomm® Snapdragon™ 765 Mobile Platform
Zaslon: 6,8'' 20,5:9 FHD+ P-OLED Cinematic FullVision (2.460 x 1.080 /395 ppi)
Spomin: 6 GB RAM/ 128 GB ROM/ micro SD (do 2 TB)
Kamera:
-Glavna: 48 MP (F1.8/0,8µm/79⁰)/ 8 MP širokokotna F2.2/1.12µm/120⁰)/ 5 MP globinski senzor (F2.4/1,12µm/81⁰)
- Sprednja: 16 MP (F1.9/1,0µm/73⁰)
Baterija: 4.300 mAh
Operacijski sistem: Android 10
Velikost: 167,2 x 74,1 x 7,9 mm
Teža: 180 g
Omrežje: 5G/LTE/3G/2G
Biometrika: Senzor prstnega odtisa v zaslonu
Več: stereo zvočniki, pametna kamera, Google Lens, Google Assistant, LG 3D Sound Engine, IP68, HDR10, Qualcomm™ Quick Charge 4+,MIL-STD 810G, LG Play, FM radio

 

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.