Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Prvi brezžični prozorni OLED televizor - LG OLED T

Prvi brezžični prozorni OLED televizor - LG OLED T

05.03.2024

LG Electronics (LG) je na sejmu CES 2024 predstavil prvi brezžični prozorni televizor OLED na svetu. LG SIGNATURE OLED T je pravo tehnološko čudo, ki združuje prozoren zaslon OLED 4K ter LG-jevo tehnologijo za brezžični prenos videa in zvoka, s čimer spreminja izkušnjo na način, ki doslej še ni bil mogoč. OLED T odpira svet skoraj neomejenih možnosti, kar uporabnikom omogoča svobodo brez primere, da skrbno oblikujejo svoje življenjske prostore. To dopolnjujeta vrhunska kakovost slike in zmogljivost LG OLED, ki ju poganja novi procesor α (Alpha) 11 AI. LG-jev prozorni OLED, ki resnično spreminja pravila igre, je dobitnik petih nagrad za inovacije CES 2024, vključno z nagrado za najboljšo inovacijo.

LG SIGNATURE OLED T osvobaja uporabnike prevladujočega črnega zaslona, ki tekmuje z dekorjem v njihovem domu. OLED T z inovativnim prozornim zaslonom, ki ohranja velikost zaslona 77 palcev, se brezhibno usklajuje z okoljem. Ko je ugasnjen, je praktično neviden, zato se zlije z okoljem in uporabnike osvobodi dolgotrajne težave, kaj storiti z "velikim črnim zaslonom". Čudovit prosojni zaslon televizorja prav tako pomaga, da se prostor zdi večji, saj daje občutek odprtosti.

Edinstveni LG OLED T prinaša številne nove možnosti, od tega, kam ga lahko postavimo v sobi, do vrste uporabniških izkušenj, ki jih lahko zdaj zagotovi LG.

Njegov prozoren zaslon OLED odpravlja običajne omejitve, ki so značilne za običajne televizorje. Televizorja ni več treba postaviti ob steno. Namesto tega lahko uporabniki televizor OLED T postavijo na sredino sobe, da postane pregradni element, ali ga prislonijo k oknu, ne da bi pri tem ovirali pogled navzven. Priloženi Zero Connect Box, ki uporablja LG-jevo najsodobnejšo tehnologijo brezžičnega prenosa za prenos slike in zvoka 4K na OLED T, prav tako omogoča uporabnikom, da televizor postavijo kamor koli, ne glede na to, kje v prostoru so električne vtičnice. Ker med škatlo Zero Connect Box in televizorjem OLED T ni nobenih kablov, lahko uporabniki uživajo v čistem gledalnem okolju brez kablov.

Poleg tega modularna zasnova televizorja LG OLED T omogoča različne načine namestitve. Televizor OLED T je na voljo kot samostojen, ob steni ali za namestitev na steno. Stranke lahko zaslon dodatno prilagodijo z dodajanjem stoječih ali plavajočih polic na eni ali obeh straneh zaslona, kar najbolj ustreza njihovemu edinstvenemu okusu in željam.

LG-jev prozorni OLED lastnikom omogoča odkrivanje novih oblik zabave in uporabe z dvojno izkušnjo gledanja: prozorno in neprozorno. OLED T postane prozorno digitalno platno za prikazovanje umetniških del, videoposnetkov ali fotografij s funkcijo Always-On-Display (AOD). Vsebina, prikazana na prozornem zaslonu, se zdi, da lebdi v zraku, hkrati pa se zlije z okoliškim prostorom in ustvari prepričljiv in atmosferičen vizualni učinek. Druga možnost je funkcija T-Bar, ki ponuja uporaben informacijski prikazovalnik, ki teče vzdolž spodnjega dela zaslona. Na vrstici T-Bar so prikazana opozorila o novicah, vremenske posodobitve ali naslovi predvajanih skladb, medtem ko preostali del zaslona omogoča jasen in neoviran pogled na prostor za njim.

Če si želite ogledati sliko v popolni sliki OLED, preprosto kliknite gumb, da povečate kontrast zaslona. Tako lahko uporabniki takoj preklopijo in v celoti izkoristijo izboljšano kakovost slike LG OLED, ki jo zagotavlja novi procesor α (Alpha) 11 AI s 4-krat večjo zmogljivostjo umetne inteligence. Ta zagotavlja 70-odstotno izboljšanje grafične zmogljivosti in 30 odstotkov hitrejše procesiranje v primerjavi s predhodnikom. OLED T ponuja najboljše izkušnje s prosojnim zaslonom in zaslonom živih barv z enim samim klikom na gumb.

"LG SIGNATURE OLED T je neverjeten dosežek inovacij, ki jih poganjajo potrošniki, in ponuja povsem nove izkušnje z zaslonom ter kakovost slike in zmogljivost naše nagrajene tehnologije OLED," je dejal Park Hyoung-sei, predsednik družbe LG Home Entertainment Company. "LG-jev prozorni OLED daje strankam večjo svobodo pri oblikovanju njihovih bivalnih prostorov, povsem na novo opredeljuje možnosti in kaže pot v vznemirljivo prihodnost televizijske industrije."

 
 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.