Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

LG s predstavitvijo kuhinjskih rešitev v naši bližini

LG s predstavitvijo kuhinjskih rešitev v naši bližini

18.04.2024

Če boste v Milanu na milanskem tednu oblikovanja (MDW) 2024, ki poteka od 16. do 21. 4. v Milanu v Italiji, se ustavite na razstavnem paviljonu LG!

LG predstavlja svoje najnovejše vgradne kuhinjske aparate. V središču so povsem nova vgradna pečica Signature Kitchen Suite, indukcijska kuhalna plošča s prosto cono in spuščena napa. Prefinjene vgradne rešitve podjetja, ki se ponašajo z inovativnim, vrhunskim dizajnom in izjemno priročnimi funkcijami, prinašajo v kuhinjo izjemno enostavnost uporabe in eleganco brez napora.

Vgradna pečica Signature Kitchen Suite z naprednimi tehnologijami kuhanja

60-centimetrska (24-palčna) vgradna pečica Signature Kitchen Suite je zasnovana z mislijo na evropske potrošnike, ponuja številne najsodobnejše funkcije in tehnologije umetne inteligence za izboljšanje kulinarične izkušnje. Pečica, opremljena s funkcijo Gourmet AI™️, lahko prepozna, kaj uporabnik pripravlja, in med 130 recepti samodejno izbere ustrezen način kuhanja. Gourmet AI omogoča tudi nadzor porjavitve pri živilih, kot sta pica in zrezek, ter aktivno spremlja proces kuhanja in uporabnike prek aplikacije ThinQ™️ obvesti, ko je jed pripravljena. Zahvaljujoč prepoznavanju videoposnetkov lahko LG-jeva inteligentna pečica predlaga optimalne nastavitve za pripravljeno jed, medtem ko spremljanje videoposnetkov v realnem času in časovno snemanje omogočata enostavno preverjanje napredka pri pripravi obroka z uporabo aplikacije ThinQ.

Nova pečica z izboljšano tehnologijo ProBake powered by inverter zagotavlja enakomerno toploto ter hitro in učinkovito pečenje z energijsko razredom A++. LG-jeva inovativna tehnologija vrti konvekcijski ventilator naprej in nazaj ter tako zagotavlja krajši čas predgrevanja, enakomerno segrevanje in bolj hrustljave rezultate pri uporabi načina Air Fry v pečici. Edinstvena tehnologija podjetja InstaView™️ še povečuje uporabniško udobje, saj omogoča vpogled v notranjost tako, da dvakrat potrkate na vrata pečice.

Indukcijska kuhalna plošča s prosto cono za priročno in prilagodljivo kuhanje

90-centimetrska (36-palčna) indukcijska kuhalna plošča Signature Kitchen Suite s prosto cono predstavlja novo raven prilagodljivosti in enostavnosti uporabe, saj uporabnikom omogoča, da na njeno kuhalno površino postavijo posodo vseh velikosti in vrst, kot so na primer ponve za paello in lonci moka, kamor koli.* Nova naprava lahko zazna in sledi položaju posode, zato ni treba ročno preklicati in ponovno uporabljati nastavitev, ko ponev ali kuhalnico premaknete z enega dela kuhalnega polja na drugega. Poleg tega lahko tehnologija umetne inteligence, vgrajena v kuhalno ploščo, zazna temperaturo posode in po potrebi samodejno zniža temperaturo, kar pomaga zmanjšati razlitje in brizganje pri kuhanju vode ali pripravi juh in omak.

Razširjene vgradne linije za različne življenjske sloge v kuhinji

LG še dodatno krepi svojo linijo vgradnih izdelkov z uvedbo nove kuhinjske nape Signature Kitchen Suite downdraft. 90-centimetrska (36-palčna) napa, izdelana za brezhibno vgradnjo v otoke in pulti, ponuja eleganten in prefinjen videz s svojim elegantnim črnim steklom in modernim okvirjem. Zagotavlja tudi zmogljivo prezračevanje ter učinkovito odvaja paro in vonjave za prijetnejše kuhanje.

Poleg tega je LG razširil svojo ponudbo vgradnih aparatov za evropski trg. Poleg novih izdelkov, kot so 80-centimetrska (30-palčna) indukcijska kuhalna plošča ter vgradni kombinirani hladilniki in mikrovalovne pečice, podjetje zdaj ponuja širšo paleto možnosti v svojih linijah pečic - od več različic izdelkov do večje izbire barv in velikosti. Med novimi modeli so tudi 122 centimetrov (48 palcev) širok hladilnik s francoskimi vrati Signature Kitchen Suite in osupljivi aparati iz linije Transitional, ki jih odlikujejo vitki ročaji in satenasto matirana zunanjost iz nerjavečega jekla. Da bi kupcem pomagalo ustvariti estetsko kultivirano kuhinjo, podjetje ponuja vrsto novih zaključkov za svoje vrhunske vgradne izdelke, pri čemer se prej predstavljenemu zaključku iz črnega stekla pridružujeta še črno nerjavno jeklo in nerjavno jeklo.

"Navdušeni smo, da lahko na letošnjem milanskem tednu oblikovanja predstavimo naše najnovejše inovacije za vgradnjo, s čimer dokazujemo našo zavezanost vodenju novih oblikovalskih trendov in izpolnjevanju različnih potreb evropskih strank," je dejal Lyu Jae-cheol, predsednik podjetja LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. "LG bo še naprej krepil svojo prisotnost v Evropi z razširjeno ponudbo vgradnih aparatov, ki zagotavljajo slog, zmogljivost in udobje v kuhinji."

Obiskovalci sejma MDW 2024 v Milanu, ki bo potekal od 16. do 21. aprila, lahko na LG-jevi stojnici na milanskem sejmišču spoznajo najnovejše linije vgradnih aparatov.

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.